top of page
Ieškoti

5 didžiausios krikštynų klaidos

- „Spėsiu viską suorganizuoti per kelias savaites“

Ne paslaptis, kad didžioji dalis krikštynų yra organizuojama būtent šiltuoju sezonu, ypatingai vasarą. Jeigu ir Jūs savo šventę planuojate tokiu metu, atidėlioti nevertėtų. Visgi, dėl didelio užimtumo, iš anksto reiktų suplanuoti ne tik šventės vietą, bet ir rūbelius. Dažnai sulaukiame prašymų išsiųsti rūbelius jau kitą dieną. Deja, rankų darbo rūbelių pasiuvimas gali užtrukti ilgiau, kartais net ir kelias savaites.

- „Visi ir taip žino, kaip reikia pasipuošti krikštynų šventei“

Šventės metu svečių pasirinkti rūbai bei jų atspalviai gali neatspindėti bendros šventes temos. Aprangos kodas šventės metu nėra privalomas, tačiau rekomenduotina į krikštynų kvietimus įrašyti Jūsų pasirinktą šventės spalvą. Ji padės ne tik svečiams, besirenkantiems deramą šventės rūbą, bet ir sukurs jaukią atmosferą bei nuostabiai atsispindės Jūsų nuotraukose.


- „Didelė šventė būtina“

Visgi, krikštynų šventės esmė nėra susijusi su linksmybėmis ar didelėmis puotomis. Svarbiausia yra šeima bei vertybės, taip pat ir santykis su bendruomene. Tad didelė puota tikrai nėra būtina, o persistengti nevertėtų. Juk šios šventės metu, vaikas yra supažindinamas su tikėjimu.

- „Vaikai žaidimų susigalvos patys“

Šventės metu reiktų pasirūpinti vaikų užimtumu, kitaip renginys mažiesiems gali greitai pabosti ir virsti mažu chaosu, ypač, jeigu į šventę atvyks daug artimųjų.

- „Fotografuosiu telefonu“ arba „paprašysiu, kad nufotografuotų“

Fotografijos galbūt nėra pagrindinis krikštynų akcentas, tačiau sudėtinga rasti labiau tinkamą progą visiems artimiesiems pabūti kartu. Patartina išsirinkti patikimą fotografą, kuris mokėtų suvaldyti minią! Taip pat, turint fotografą, nei svečiai, nei šeimos nariais neturės rūpintis apie šventės įamžinimą telefonu.




80 peržiūrų0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page